DOORZETTEN IS ONZE KRACHT

h1 minisDe heren van het eerste zijn blij met de support van de jeugd!
In een gesprek met Leon Koenen, speler van Heren 1 kwam naar voren dat de heren elke thuiswedstrijd erg blij zijn met de support van de jonge DIOK-spelers. “Leuk dat de kids er weer bij waren afgelopen zaterdag! Voor ons als spelers een kleine moeite om met de kinderen op te lopen, maar het is wel een groot gebaar. Het is niet alleen leuk voor de jeugd, maar ook goed voor de supporters om jeugd en senioren samen te zien. Mooie bijkomstigheid is dat er zich elke week een mooi fotomoment voor doet!“

h1 benjaminsBelangrijk voor spelers en de jeugd zelf
“Voor de spelers is het ook belangrijk: Je beseft dan wel weer even wat een impact je als eerste team speler hebt op de jeugd en dat je voor hen een voorbeeld kan zijn. Het oplopen zelf is ook erg leuk. Zo leren wij de kleintjes ook een klein beetje persoonlijk kennen en andersom. Verder is het ook wel weer rustgevend om te doen, omdat wij natuurlijk helemaal opgepept de kleedkamer uitkomen en door die kids ook weer rustig worden waardoor we beter kunnen focussen. En tot slot natuurlijk super leuk om al die lachende gezichten te zien! Dat is misschien wel het mooiste!”

h1 turvenBallenkids zijn super belangrijk
"Tot slot ook super fijn dat we ballenjongens/-meisjes hebben. Kunnen we het tempo er goed inhouden en niets is zo frustrerend om geen bal te hebben. Ik hoop dat de animo, om op te lopen met ons en om ballenmeisje / -jongen te zijn er blijft bij de komende thuiswedstrijden! Wij, als spelers van het eerste team, zijn in ieder geval voor!”

0
0
0
s2smodern

 

RC DIOK Leiden

Smaragdlaan 101

2332 JP Leiden

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand