DOORZETTEN IS ONZE KRACHT

DIOK AMIGO’S

Amigo’s para siempre

De DIOK Amigo’s vormen het derde heren team van RC DIOK Leiden. De groep heeft als doel het ontwikkelen van de rugbyvaardigheden en het creëren van broederschap. De groep traint 1x per week op de donderdagavond en speelt op zondagmiddag. De betrokkenheid is hoog, de verplichtingen zijn laag.

Spelers

Er zijn bij aanvang van het seizoen 2017/2018 zo’n 40 spelende Amigo’s. Hieronder bevinden zich diverse voormalig Ere-Klasse spelers en ex-nationaal team spelers, een paar ex-pats en een groep minder ervaren spelers.

Er bevinden zich ook veel heren met jonge gezinnen en/of wisseldiensten in dit gezelschap, waarbij de wens om de rugbyen heel hoog is, maar waarbij dit onder tijdsdruk en fitheid niet altijd lukt. De groep is groot om toch iedere training en wedstrijd met voldoende mensen aanwezig te zijn om lekker te kunnen ballen.

Niveau

De DIOK Amigo’s spelen Vier Klasse West. Het doel is om in deze klasse kampioen te worden en vanaf volgend seizoen weer in de derde klasse te spelen. De voorkeur ligt bij deze groep op een korte reisafstand en leuk rugby, in deze klasse komen beide het meest tot hun recht. Het is een ideale kweekvijver voor nieuwe leden om ervaring op te doen en door te kunnen stromen naar de DIOK Athletics, het tweede team van de DIOK heren.

Trainingsstaf

De trainingsstaf van de Amigo’s werkt samen met de DIOK clubtrainers, volgens de DIOK rugby stijl. Alle trainers hebben op hoog niveau gespeeld en training gegeven. Zelf spelen zij ook mee met de Amigo’s.

De hoofdtrainer is Hajo Feitsma, ex-international en Tweede Klasse trainer. Hajo stemt werkt de trainingen uit en leidt deze samen met de meer ervaren Amigo’s.

Yolanthe’s

De partners van de DIOK Amigo’s hebben zich ook georganiseerd in de DIOK Yolanthe’s en zorgen voor de nodige support en leuke activiteiten voor de gezinnen van de Amigo’s. Zo wordt het spelen bij de Amigo’s een echte gezinsactiviteit. Hiervoor beschikt DIOK ook over een speeltuin, de door de het team verzorgde Amigo’s Place.

Interesse?

We zijn op zoek naar nog meer Amigo’s! Kom met je sport spullen langs op een donderdagavond training en maak kennis met de Amigo’s.

Voor geïnteresseerden starten de trainingen vanaf donderdag 25 augustus 2016.

Bel na 18:00 naar het clubhuis (071 - 576 5096) en vraag of de Amigo training doorgaat. Zorg dat je er om 20:00 bent, doe mee en wordt ook een Amigo! 

MANAGER(S):

Dennis Weeda, Richard Lancashire

TRAINER(S): 

Hajo Feitsma.

Spelers:

Stefan Neher, Dennis Weeda, Martin Bavelaar, Tim Hudson, Victor Voogd, Jaap v. Akkeren,  Hajo Feitsma, Edwin Broere, Wilnus Versteijnen, Christopher Hudson, Swen Pollen, Mark Strik, Jaap Bus, Joost Leemans, Tjeerd Volbeda, Michael Blokdijk, Edwin van Diemen, Vincent Resink, Jakob Ekkers, Frans Popma, Pedro Ramos, Bas de Pater, Romain Peyrou-Lauga, Massimiliano Calzavara, James Statham, Joost Barreveld, Onno Jansen, Jan Jaap van Kampen, Richard Lancashire, Joep Prein, Casper van Nierop, Andrew Chandler, Rene Verdouw, Jonno Broere, Thomas Heijerman, Camille Van Gestel, Daniel Brouwer, Edwin de Graaf, Gert-Jan de Graaf, Peter Button, Ferd Moerland, Haico van Alphen, Lenn Harreveld, Vincent van Nistelrooi, Stefan Vink

STANDEN:

0
0
0
s2smodern

 

RC DIOK Leiden

Smaragdlaan 101

2332 JP Leiden

Deze site maakt gebruik van cookies!

Klik hier voor onze privacy regeling...

Ik ga akkoord.